Boomhut Vakantie

 

 

 

Zuid-Afrika

Het Afrikaanse landschap strekt zich oneindig voor je uit, terwijl de stralende zon je huid verwarmt. Vlak onder je zoeken leeuwen naar een geschikte prooi en baden olifanten in het rivierwater. Wanneer je in een van de super-de-luxe Treehouses in het Lion Sands Game Reserve overnacht, voelt het alsof je zo in The Lion King bent gekropen.

In het grote natuurgebied – deel van het Zuid-Afrikaanse Krugerpark – zijn drie boomhutten gebouwd: Chalkley Treehouse, Kingston Treehouse en Tinyeleti Treehouse. In deze vijfsterren lodges slaap je onder de sterrenhemel en tussen de boomtoppen. Bang voor leeuwen en andere jungledieren hoef je niet te zijn; je zit zo hoog dat ze niet bij je kunnen komen. Bekijk onderstaande foto's en droom weg:

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Columbus Magazine klik hier>> 

De treehouse suites zijn zeer geschikt voor een huwelijksreis. Alle treehouse suites zijn in de open lucht.  Alleen de Kingston Treehouse heeft een afdakje. De overige foto's zijn van andere suites en het restaurant. Prijzen vanaf €574 per nacht.

Meer info en boeken: Lion Sands River Lodge>>

                                         Tinga & Narina Suites>>

Website: Lion Sands>> 

 


 

Canada - Quebec met de kids

Beren, bevers en beluga’s, 17 dagen, individuele gezinsreis per huurauto

Ontdek Wild Quebec. Met een gids als een 'trapper' zwerven door donkere wouden op zoek naar beren, elanden en wolven. Zeilen in een fjord, kanovaren of een avontuurlijk parcours hoog in de bomen. Walvissen kijken vanaf je balkon - in de Saint Laurent - op een verlaten eiland . Ook de overnachtingsplekken zijn puur avontuur: een wildernisblokhut, een huisje op een eiland, een boomhut of een pionierstent tussen de kariboes.

 

Quebec, slechts 7 uurtjes vliegen en toch een heel andere wereld. Hier liggen enkele van de mooiste en oudste steden van het continent maar vooral is er veel natuur. Met je familie reis je rond in een comfortabele huurauto zodat je alle vrijheid hebt te stoppen en te gaan waar je wilt. In donkere wouden ga je met een gids, te voet en per kano, op zoek naar beren, elanden, bevers en wolven. Je leert over sporen en leefgewoonten van deze prachtige beesten van de Canadese wildernis. Je overnacht zelfs in een blokhut midden in de wildernis.: een nacht onder de sterren om nooit te vergeten! Ook neem je een kijkje ‘achter de schermen’ in een spannende dierentuin, waarna je in het bos in een echte pionierstent overnacht, temidden van kariboes en grappige ‘chipmunks’(knabbel en babbel). Of wat dacht je van zeekajakken of een bootexcursie in een heus fjord of een avontuurlijk klauterparcours in de boomtoppen! Heel bijzonder is hier de overnachting op bijna 10 meter hoogte in een echte boomhut, natuurlijk wel voorzien van alle comfort. In Tadoussac ga je met een supersnelle zodiacboot het water op, op zoek naar beluga's en walvissen. Een bootje zet je af op een eilandje in de Saint Laurent, een rivier zo breed als een zee, waar je overnacht in een vakantiehuis aan zee. Alle tijd om te genieten van de geluiden, de vogels, strandjutten en wandelen.

Lees meer of boek>>